|
 

Orígens

FOTO 6

Dónes i déus

La història de Castell d'Age és la de tres generacions de dones: àvia, mare i filla. El seu cos és català. La seva ànima, suïssa. I el seu símbol, el grifó.

El grifó és un ser mitològic, meitat àliga i meitat lleó. Rei del cel i també de la terra. I símbol de Castell d'Age. Per això, la nostra és una història de dones i déus...

Uns déus que han volgut situar Castell d'Age a l'Alt Penedès. Al vessant sud de la muntanya de Montserrat, misteriosa i sagrada. A la petita localitat de La Beguda Baixa. Una terra molt especial, predestinada a mantenir les tradicions més longeves dels nostres avantpassats. I alhora, oberta a les noves tendències. Amb un únic objectiu: obtenir uns vins i caves excepcionals.

Tot ho va començar l'Aurèlia Figueras. Una dona avançada al seu temps. Intel·ligent. Va donar vida a les terres que pertanyen a la família des de fa més de 50 anys.

L'Anne Marie Comtesse, natural de Suïssa, va inspirar la fundació de les caves a finals dels anys vuitanta, ubicades en una masia del segle XVIII. Defensora dels productes de la terra. Lluitadora. Compromesa amb el medi. Va ser pionera en introduir el cultiu ecològic.

L'Olivia Junyent és filla i néta de dues dones excepcionals. Hereva de la tradició d’una forma de fer. Amb empenta. Juntament amb els seus germans, representa les noves tendències en el món de la viticultura ecològica.

Tres dones úniques per a uns vins i caves únics.
Dona