|
 

L'oli

FOTO 10

Or mediterrani

L'oli d'oliva, juntament amb el vi, ha estat des de fa milers d'anys, un dels millors productes que ens ha ofert la cultura mediterrània. Un regal que hem d'agraïr als primers colonitzadors grecs i fenicis, que els romans van saber convertir en un tresor i que Castell d'Age eleva ara a la categoria de joia.

A les nostres finques, les oliveres han conviscut amb les vinyes des del principi. Oliveres de la varietat arbequina, considerada com una de les millors del món per la qualitat de l'oli, que conreem curosament per recol·lectar el seu fruit entre els mesos de novembre i desembre, quan les olives estan en el moment òptim de maduració.

L'elaboració no té secrets: és exclusivament el producte de la primera premsada en fred: el primer suc de l'oliva. Un oli d'oliva verge extra de nivell extraordinari, amb un delicat aroma afruitat i un sabor dolç i fresc, ric en omega-6 i que garanteix unes excel·lents propietats nutritives. El fruit d'una artesania mil·lenària, ara amb el segell de Castell d'Age.

Oli
Oli
Oli d’Oliva arbequina Virgen Extra