|
 

Enoturisme

Enoturisme FOTO 11 C FOTO 11 B

Visites i Tastos

No pots capbussar-te en una copa de cava ni convertir-te en vinya o en gra de raïm per viure el procés de la vinificació en primera persona fins acabar a l’ampolla, però a Castell d’Age ens disposem a acostar-nos-hi al màxim. Ho fem amb visites i tastos guiats per professionals que coneixen a fons el nostre mig segle d’història, l’agricultura ecològica i biodinàmica que practiquem, les vinyes que s’estenen en sis finques situades a l’Alt Penedès i l’Anoia, i lògicament els vins i caves que elaborem.

Amb nosaltres faràs un recorregut, no només per la terra sinó també pel temps. Viatjaràs tres generacions enrere i sabràs com va gestar-se el somni de Castell d’Age, com va començar a bategar aquesta terra i quins valors i principis nodreixen cada cep.

Començarem per la finca situada a La Beguda Baixa (Alt Penedès) i acabarem als magatzems i als cellers, tal com fa el raïm. I a cada passa assaborirem les explicacions per descobrir la importància del calendari lunar, la necessitat de mantenir una coberta vegetal als camps, les fermentacions del cava o la criança en bóta. La visita no podria acabar d’altra manera que no fos amb un tast. Què hi dius, ens acompanyes?